obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

pondělí 22. ledna 2018

Demigod application


NICK:
Přezdívka, pod níž budou evidovány tvé postavy a budeš s ní vystupovat na chatu.

JMÉNO A PŘÍJMENÍ:
Vybírej si dle národnosti, nejlépe něco, co nepatří do filmů, seriálů a knížek. Pokud chceš, můžeš vepsat i přezdívku, pod kterou vystupuje (pokud vaši postavu nějakým způsobem charakterizuje).

VĚK A DATUM NAROZENÍ:
Poprosíme celé datum, tedy včetně dne a měsíce (pokud doplníte i přesný čas, zlobit se nebudeme).

VZHLED POSTAVY:
Stručný popis prezentující postavu na první pohled i toho, co zůstává očím skryto: tetování, jizvy, odlišná barva vlasů, očí, mateřská znaménka, cejchy... Ano, i to chceme znát.

POVAHA:

Základní povahová charakteristika. Zkus se rozepsat, zamyslet se nad tím, čím tvoje postava vyčnívá nebo naopak zapadá do kolektivu, co ji odlišuje, proč uvažuje zrovna oním způsobem.
[min 250 slov] 

MINULOST AŽ SOUČASNOST:
Životopis, čím si tvoje postava prošla, než se ocitla v táboru polokrevných. Opět popusť fantazii, rozviň příběh. Je přece tolik možností!
[min 250 slov]
Důrazně UPOZORŇUJEME, aby sis nevypisoval jméno božského rodiče do historie! Stejně tak se zkuste vyvarovat tomu, že ho do tábora přivedl právě jeho božský rodič.

ZAJÍMAVOSTI:
Co se nevešlo do povahy/vzhledu.

PŘÍCHOD DO TÁBORA:
V měsíci kterého roku se k nám dostal? Je nezařazený nebo si ho vzal jeden z bohů pod svá křídla? Doplň, zda byla vyžádána či nikoliv.

BOŽSKÝ RODIČ:
Můžeš navrhnout dva až tři z olympského pantheonu, které bys uvítal za božského rodiče. Konečné rozhodnutí zůstává na adminovi. Nepřijímáme registrace z výpisu temných bohů. Pokud to necháváš na adminovi, stačí napsat 'v rukou vedení'
Důrazně UPOZORŇUJEME, aby sis nevypisoval jméno božského rodiče do historie! Může se stát, že tvůj první návrh nebude přijat! To, co sem vypisuješ, je pouze návrh!

SCHOPNOSTI A ZBRANĚ:
Schopnosti vypisuje admin, zbraň/magický předmět můžete navrhnout, záleží však na nás, zda vám bude přidělena teď nebo později.
Důrazně UPOZORŇUJEME, že není možné vypsat schopnost, kterou by si upřednostnil! Nemůžeš vědět, jestli dostaneš toho rodiče, kterého si navrhl! Zde se jedná pouze o zbraň.

FACECLAIM:
Jméno tváře tvého charakteru.

OSTATNÍ:

Sem můžete dát několik fotek do galerie, případně gify. [Max 4]

Nakonec připiš, co sis přečetl v odkazu Rules. 

Pokud jsi je četl pozorně, pak víš, kde máš hledat!

Žádné komentáře:

Okomentovat