obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

středa 7. března 2018

Killing spree: Requscant in pace #1


Nad hlavou se mračna stahují, očima sleduješ tmavá oblaka slibující bouřku, jakou tenhle tábor už delší dobu nezažil. Mráz ti přebíhá po těle, husí kůže jej doprovází ruku v ruce, zatímco se pokoušíš třením vehnat do paží trochu toho vytouženého tepla. Nejsi jediný. I ostatní mají problém zahřát se, kdo může, ten neopouští vyhřáté místo ve srubu nebo koše s ohněm, kolem nichž se srocuje chumel dýchavičných dětí. Už dlouho tě něco trápí. Cheirónova zamračená tvář, starosti, co se mu zobrazují v rysech. Jako by náhle zestárnul o dvacet let a tíha věků dolehla na jeho ramena plnými silami. Zdá se, že se někteří táborníci beze slova ztratili z místa, které jim slibovalo bezpečí a jistotu, dokud nebudou natolik silní, aby se mohli porvat se životem, jeho nástrahami a úspěšně se vyrovnat překážkám. Před očima se ti míhají jejich tváře, veselé i smutné, rozesmáté i uplakané, když je drsný lektor sjížděl na dvě doby za nepřipravenost, která je mohla stát život. Sám moc dobře víš, jak je svět venku nebezpečný, kolik problémů přinesl. Nervozitou si hryžeš spodní ret, zatímco se blížíš k dřevěné tabuli u hlavní budovy, kde stojí popsaný list se jmény polokrevných obývající tento tábor. K jednotlivým jménům si přiřazuješ obličeje. Někteří jsou v pořádku, jiní se ještě nepodepsali. I ty zvedáš ruku, abys odškrtl svou přítomnost zde s podpisem na zvlhlém papíře. Zase jeden, co přežil.


Za sebou máme první měsíc a půl provozu, který přinesl hodně věcí - od hráčů až po jednotlivé úpravy na blogu, spouštění akcí a novinek pro vás a nových herních možností, jimiž si můžete zpestřit den. Některá RP končí rychle, jiná ani nezačnou. My bychom rády toto pravidlo nově založených her rády porušily, při čemž doufáme, že nám dáte šanci. Že s námi zůstanete v dobrém i zlém, ve chvílích, kdy se nic nedaří a nemáme daleko k slzám, ale i tehdy, když radostí skáčeme do stropu a oslavujeme každičkou hloupost. Chceme tu pro vás být po delší čas, držet nad vámi ochrannou ruku, pomáhat vám růst a vzkvétat. Nalejme si čistého vína, ne vždy se to bude dařit. Někdy nemáme svůj den my, jindy ho nemáte vy. Důležité je nalézt společnou cestu a postupovat v ní dál kupředu, k nově vytyčeným cílům, k radostným událostem. Ke změně.


Dnes ukončíme jednu éru známou adminskou fintou známou jako čistka. Než se ale zapíšete a ušetříte nám starosti, co se stalo s vaší postavou, připomeňme si pár základních (a pravděpodobně velmi omílaných) pravidel.

  • Čistka se bude odehrávat plus mínus jednou za dva měsíce. Záležet bude hlavně na tvé aktivitě a pokud si všimneme, že část z hráčů k nám nedochází bez udání důvodu.
  • Za zapsání se do čistky nezískáváš bonusové body. Ani drachmy. Tohle není žert.
  • Pakliže se zapomeneš zapsat, je možné tvoji postavu vysvobodit ze spárů smrti. Je přitom zapotřebí kontaktovat některého ze členů Diova týmu, aby si tě odškrtl ze seznamu mrtvolek. Na tento počin máš od konce čistky přesně 3 dny. Poté ti ji ani sám Hádes nevydá. Též bychom rády znaly důvod tvého nezapsání se.
  • Jestliže nejsi aktivní a přesto si postavu nechceš nechat smazat, doporučujeme tohoto privilegia náležitě využít. Máme oči všude, pohlídáme si, zda necháváš svou postavu nadále zasypávat prachem. Rádi bychom však znaly důvod tvé neaktivity z hlediska hraní.
  • Pojedeš-li na delší dobu pryč, či se jen nedostaneš k počítači, bude stačit se prosbou ozvat na náš email nebo na chatu jednomu z Diova týmu.


V komentářích pod článkem se zapiš do čistky s přezdívkou, pod kterou jsou vedeny tvé postavy a poté výpisem koho chceš/nechceš nechat pokračovat ve stopách velkých starořeckých hrdinů. Pokud se rozhodneš některou z postav poslat do Hádovy říše, pak prosím připiš, zda může být její smrt využita v rámci questů a akcí.
  

ČAS MÁTE DO 15.3.2018!

16 komentářů:

  1. Mercy
    Nechat: Chrysostom,
    Lucy Kingsley
    Summer M. Thompson

    OdpovědětVymazat
  2. Nechat:
    Siusan
    Finnegan Delaney
    Richard Reed

    OdpovědětVymazat
  3. Thomas
    Nechat:

    Thomas Nathaniel Rogers
    Kayle Castor

    OdpovědětVymazat
  4. Sabbi
    Nechat: Katherine Sophia Handrook

    OdpovědětVymazat
  5. Emmi
    Nechat:
    Kouki Nakajima
    Riley E. Lockwood

    OdpovědětVymazat
  6. Karma

    Nechat:
    Calix Diarmad Quince

    OdpovědětVymazat
  7. Za Bethany:
    Nechat Bethany Kylie Smith

    OdpovědětVymazat
  8. Nechat:
    Ailin Shawynn-Arastor
    Aisu Brinne Fairwitch

    OdpovědětVymazat
  9. Edda

    Nechat:
    Natanael Svensson
    Iskander Mishin

    OdpovědětVymazat
  10. Za Blooinku
    Nechat:
    Monique Delacroix,
    Angel Desirée Santana

    OdpovědětVymazat
  11. Kris
    Nechat: Lyonel W. Hjördstørm
    Děkuju ^^

    OdpovědětVymazat