obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

neděle 25. února 2018

Katherine Sophia Handrook

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/katherine-sophia-handrook.html

Tahle dívka nebo spíš žena, není ničím zajímavá. Vypadá naprosto normálně, přecejenom je napůl člověk. Má dlouhé blonďaté vlasy, světlé modré oči, někdo by mohl říct, že připomínají pomněnky. Je hubená, ale ne zas vyhublá. Svaly by jste u ní hledali zbytečně. Žádné nemá a pokud ano, tak jsou vidět ledatak pod lupou a nebo je umí bravůrně skrývat a to je co říct. Není ani moc vysoká, sotva měří 170 centimetrů. Mezi své vrstevníky zapadne a někdy ji dokonce ani v tom davu lidí nenajdete. Blonďaté vlasy, které podle ní mají tu nejhorší barvu, nosí svázané do culíku, je možné u ni vidět i drdol a, někdy i rozpuštěné a v létě své vlasy oživí o nějakou barvu navíc. Někdy to dokonce přežene. Na klíční kosti můžeme spatřit jizvu táhnoucí se až ke krku, kde mizí, nijak se ji nesnaží skrýt, nějaký soudruh by jsi mohl myslet, že je na ni i hrdá. Krk ji zdobí řetízek s přívěskem kočky, který za žádných okolností nesundává.(Asi s ním chce i umřít.) Každé zápěstí má nějak ozdobené. Na levém nosí spoustu náramků různých barev a stylů, takový malý mišmaš. Naopak na pravém zápěstí má tetování značící tepovou frekvenci. Každé den si dává tu práci s patláním líčení, které odpoledne je stejnak celé dodělané a rozmazané, někdo by se jí mohl i leknout. Její styl oblékání je dosti zvláštní. Ano, nosí oblečení typické pro její věk a dobu, ale její styl je upnutý na kožené oblečení. Kožené bundy, kožené kalhoty, jen ty boty chybí. Kožené oblečení je prostě všudy přitomné. Boty jako jediné odpovídají dnešnímu vkusu.

Katherine je na první pohled milá a sebevědomá slečna. Je velmi společenská, zábavu a rozptýlení přímo vyhledává, ale nemyslete si, že je nějaká pařmenka, miluje různé soutěže a hry. Z toho vyplývá, že je velmi soutěživá a nerada prohrává, a když se občasná prohra dostaví, je z toho špatná a na každého háže pohledy, které kdyby mohli tak zabíjí.
Učení jí moc nebaví, ale když se chce něco naučit, tak se to naučí, i když u toho furt mrmlá a stěžuje si jak je svět nefér. Mezi její mínus patří zapomnětlivost a nedochvilnost. Kam může tam přijde buďto na minutu přesně, se zpožděním a nebo vůbec, takže radši s ní nic neplánujte týden předem.
Zaručeně ji naštvete hloupými dotazy, na které zná odpověď snad i malé dítě a celkově nemá moc ráda malé děti, protože v dětství potkala jednu podle ní hloupou a rozmazlenou dívku, která s ní chodila do školy, od té doby považuje děti za rozmazlené spratky na které je i peklo krátké. Pokud ji chcete udělat radost, zvolte kytici růží, zbožňuje růže, zejména rudé, a nebo čokoládu. Na tu ji zaručeně ukecáte.
Z kolektivu vyčnívá svým osobitým stylem oblékání. Nosí kožené věci a je jedno jaké. Co je z kůže, to je pro ni, ale i ona občas sáhne po teplácích, roztrhaných džínách nebo například legínách.
Občas se chová velice odtažitě a hnusně. Je to způsobeno častým pobytem ve společnosti a i jí občas přeteče pomyslný pohár trpělivosti a věřte, že ji v takovém stavu nechcete naštvat. Pak to funguje jako při prohře. Na každého háže hnusné pohledy, které kdyby mohly taky zabíjí vše, co jim přijde pod ruku.

Katherine se narodila v zimním období a díky sněhové vánici se musela narodit doma a ne v nemocnici. Naštěstí to na její vývoj nemělo žádný vliv, snad. Její rodina byla tvořena z její matky, která pracovala jako právnička, a z jejího psa. Sourozence nikdy neměla a o otci nic nevěděla a vlastně, ani jí to nezajímalo. Stačila ji její matka, která se i přes práci snažila se svou dcerou trávit, co nejvíce času.
V dětství prožila spoustu hezkých i těch méně hezkých chvil. V osmi letech se dostala nejblíž k smrti jak to jen šlo. Při hře s kamarádkami se nehezky řízla do klíční kosti o drát do kterého naběhla. Všichni si mysleli, že to nepřežije, přece jenom strávila dva měsíce v kómatu. Museli při ní stát všichni svatí, protože přežila. Po zotavení se s matkou přestěhovali do většího města a snažily se na tyhle vzpomínky zapomenout, ale všudy přítomná jizva jim to značně znepříjemňovala. Dodnes se Katherine probouzí ze zlých snů. Po uzdravení se začala věnovat gymnastice. Tenhle sport ji naplňoval. Byla to její vášeň až do šestnácti. Po úspěšném překonání puberty jí gymnastika nic neříkala a rozhodla se pro jiný sport a to pro střelbu z luku. Ze začátku a vlastně i dlouho po začátku se jí nedařilo a trvalo spoustu času než se naučila vůbec trefit terč, ale po dvou letech snahy se přece jenom výsledky dostavili a střílení jí šlo.
Svého psa dostala ke čtrnáctým narozeninám. Stali se z nich nerozlučná dvojka. Chodila s ním skoro všude. Čert ví, proč jí ho nedovolili vzít do školy. V sedmnácti se své matce začala vzdalovat a už spolu netrávili tolik volného času. Jejich vztahy se zhoršili takovým způsobem, že jednoho dne Katherine z domu utekla a psa vzala sebou. Měla toho po krk. Pár dní se ukrývala v lese, a když se konečně vrátila, dostala vynadáno a ultimátum. Pojede na internátní školu. Tam moc dlouho nevydržela, protože dělala schválně průsery. A tak se vrátila ke své matce. Jejich vztahy se ani poté nezlepšili. Psa, kterého měla ji, když byla pryč, prodala. To nesnesla a utekla.

Kromě viditelného tetování na zápěstí má ještě jedno malé na noze.
Svou matku nemá ráda.
Miluje čokoládu.
Bez koženého oblečení ani ránu
Tajně miluje vanilkový puding

*PŘÍCHOD DO TÁBORA: Začátek února 2018. Napadena něčím, co si nepamatuje jak vypadalo, utíkala v lese, až se dostane do tábora, takže taková náhoda. Určena únor 2018.

*BOŽSKÝ RODIČ: Hermes

KLOPIKINESIS
(1/10)

Žádný účinek v teorii ani v praxi. Nedokáže promyslet situaci tak, aby byla schopnost účinná. S tímto stádiem se maximálně přiblíží těm, co kradou svorky v kanceláři.


Polobůh nemá žádná ocenění.

Valentina Zenere. 

https://78.media.tumblr.com/54477a527c0957d55f97f890164b24a8/tumblr_oplmmkuWRl1vpiohxo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/df101a505c187a3c9eede26610f31a22/tumblr_opeedwAjiS1vzruw3o2_500.gif

Žádné komentáře:

Okomentovat