obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

pondělí 26. února 2018

QUEST: Temple of domnation

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/quest-temple-of-domnation.html

Hlukem prosycený jídelní pavilón vždy skýtal možnost úniku před světem tam venku. Zatímco většinu dne strávíš tréninkem pod dohledem instruktorů, nebo pracemi ve stájích či knihovně, posezení při jídle ti pokaždé dodá víru v lepší zítřky. Hladové žaludky se plní nejrůznějšími variantami jídel, ať už těmi typicky domácími, jako jsou hamburgery s dvojtou porcí hranolků, či exotičtější verzí v podobě kari, ramenu, klobás nebo do zlatova osmažených řízků. Sladké dezerty uspokojí vytříbené jazýčky, poháry se samovolně dolévají. Hodokvas je součástí táborového života, jedna z mála věcí, která se tu líbí i nezatrpklejší duši. Zatímco se natahuješ po svém milovaném kusu jídla, vesele odpovídající na položenou otázku jednoho ze sourozenců, temnota dopadne na tvá ramena. Plamen tančící na loučích pomalu uhasíná, až zmizne docela, mráz ti přebíhá po zádech, sytí se tvým strachem. Brzy si všimneš, kam se oči ostatních upírají - k Orákulu, blonďaté dívce pomalu vcházející do jídelny. Jedovatě zelená mlha se jí stáčí kolem nohou, obaluje ji jako druhá kůže. V pohledu upřeném kamsi daleko za tebe se jí odráží třpyt hvězd i chlad podsvětí. Hlasem prosyceným nadpřirozenou mocí pronášejí jednotlivá slova. Tobě se ježí chloupky na rukou, bedlivě nasloucháš jednomu z proroctví ducha mocné delfské věštkyně.

Vydej se tam, kde oslavovali války boha,
jazyk sporu nejistoty mnohé vyvolá.
Pět jich vyšlo, sedm se jich vrátí,
klid na Vrchu se časem zvrátí.
Dávná síla zatemní mysl tvou,
ve svém srdci nalezneš spásu jedinou.

Je to jasné - hlas Orákula svolává táborníky k výpravě. Kdo tentokrát předvede své síly a pochopí jednotlivé verše? Co vše bude stát odvážlivcům v cestě? A co znamená, že se jich sedm vrátí? Jaká je jistota, že nikdo při cestě nezahyne? Tolik otázek, na které marně hledáš odpovědi. Přesto víš, po čem tvé srdce touží. Chceš se přidat, psát svůj příběh, aby božský rodič na tebe mohl být pyšný.

Nechť se tak stane!

https://data.whicdn.com/images/57199385/original.gif

PRAVIDLA:
  • Výpravy se může účastnit pouze určený táborník, z toho pouze jeden instruktor
  • Na výpravu si smíš vzít magický předmět, pokud nějaký vlastníš (myšleno i zbraně)
  • Vedoucího výpravy je třeba poslouchat a v mnohém i respektovat (ač ne vždy má pravdu)
  • Při účasti na výpravě (pokud budeš vybrán) počítej s možným zraněním - fyzickým i duševním. Táborník riskuje vše, včetně života!
  • Pokud budeš vyvolávat problémy, můžeš být okamžitě deportován do tábora!

Kdo se chcete účastnit, přihlašte se do komentářů pod článkem s nickem a jménem postav(y), které posíláte na tuto výpravu. Můžete přihlásit maximálně jednoho instruktora a jednoho táborníka (max dvě postavy, od každé pozice jednoho). Každý z vybraných získá 2 body do schopností, pokud admin neuzná jinak.

VÝBĚR bude uskutečněn v SOBOTU 3.3. v 15:15!

ÚČASTNÍCI:
Vedoucí výpravy
Summer M. Thompson
Dozor
Natanael Svensson
Ostatní
Lyonel W. Hjördstørm
Thomas N. Rogers
Scotty B. Richardson
 
V tomto questu můžete získat magický předmět!
 
VÝPRAVA DO CHRÁMU BOHA VÁLKY BUDE PROBÍHAT OD 5.3. DO 11.3 TOHOTO ROKU.
 

9 komentářů: