obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

čtvrtek 15. března 2018

America Margarita Montgomery

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/03/america-margarita-montgomery.html

Mezi svými vrstevnicemi poměrně vykukuje z davu, jelikož její výška se tyčí něco pod 170 centimetrů. Váha ji na rozdíl od mnoha dívek jejího ražení příliš netrápí, patří vzhledem k výšce do zlatého středu. Vždy se nese sebevědomým, nenuceně ladným krokem - i po skládce je schopna bezděky procházet jako po mole na Fashion Weeku. Atleticky stavěné pevné tělo má samozřejmě viditelné ženské křivky, kterými zapadá do kolektivu svých sourozenců.
Dominantou vzhledu jsou rozhodně přírodně blond vlasy, které se lehce vlní několik centimetrů pod lopatky. Pokud se někomu podaří se jich dotknout, ucítí, že jsou až nezvykle jemné. Upravené obočí pod sebou hostí modrozelené oči, které mají ve světle tendence měnit barvu - ze sytě zelených do často až oceánově modrých. Nos má menší a špičatý. Plné rty často zvýrazňuje rtěnkou, která je jedna z mála líčidel, které na její tváři uvidíte.
A šatník? Asi nikoho nepřekvapí, že jako dcera své matky se pyšní těmi nejmódnějšími kusy, které si dokážete přestavit. Není jí cizí absolutně nic - dokáže si vzít na sebe cokoli od šatů přes crop topy až po obyčejná trika. Ostatně proč by jinak tvrdila, že to nádherné na ní nejsou šaty, ale ona sama, že? Překvapivě není tolik vybíravá na to, co přesně si obleče, ale spíše lpí na tom, aby k sobě oblečení dokonale ladilo materiálem i barvou. Trpí na drahé a kvalitní látky.

Blondýny nejsou hloupé - nikdy nemůžete soudit knihu podle obalu. Fakt, že se dívka hezky obléká a miluje růžovou ještě neznamená, že je sobecká svině tak, jako ve filmech. Vážně? Dali byste ruku do ohně? Protože přesně tohle pro tuhle slečnu z velké části neplatí. Je přesně taková, jak se na první pohled dá čekat a několik lidí tvrdí, že je dokonalým odrazem své matky.
Je typický extrovert a rozhodně nemůže říct, že by si neužívala obdiv a pozornost všech kolem. Miluje společnost a jen málokdy vyhledává samotu. Je poměrně vyváženou kombinací sangvinika a cholerika, ačkoliv by se dalo říct, že cholerik je spíše skrytý. Jsou věci, které by ji vytočit měly a pak jsou tu bezvýznamné nesmysly, kvůli kterým vyletí z kůže. Její sebevědomí dosahuje astronomických hodnot, což je dvousečná zbraň. Nedovolí, aby poznámky na její vzhled dokázaly pošramotit její náladu, není důvod - ví, že je nádherná, nemusí mít potvrzení ostatních.
Označení namyšlená by v souvislosti s ní bylo dozajista understatement, ale ne vždy je vada v konverzaci zapříčiněna jejím narcismem - není příliš inteligentní a tak může být komunikace leckdy velice náročná. Nedá se ale říct, že by byla vyloženě stupidní; samozřejmě není dokonalý stratég a je ráda, že ovládá malou násobilku, ale v lidech dokáže číst jako v otevřené knize. Je velice talentovanou herečkou, dokáže na povel vybalit jakoukoli emoci a rozhodně se neštítí téměř ničeho proto, aby získala to, co chce. Napříč své prvotní křehkosti se rozhodně nebojí vytasit své drahé gelové nehty, zarazit vám je do očí a nakonec vás dorazit kabelkou od Chanelu ve chvíli, kdy to čekáte nejméně. Vypočítavost, zákeřnost a faleš patří k ženské osobnosti odjakživa, ale jen málokdo těchto zbraní dokáže využít tak, jako ona. Nijak se netají tím, že se vyžívá v ponižování ostatních kvůli jejich vzhledu, ačkoli zde se dá pochybovat, zda si je svých činů vůbec vědoma. Pokud nemá určitý plán, mluví dříve, než myslí a tak je poměrně normální, že co na mysli, to na jazyku. Na nedokonalosti ostatních poukazuje čistě bezděky a nepříjde jí, že by někoho urazila, když oznámí, že "I někdo tak šerednej jako ty si zaslouží lásku!". Vždyť konec konců takhle reaguje i když chce být milá bez přetvářky.
Jak bylo zmíněno výše, je elitistická povrchní princezna, která se vyžívá v pomlouvání a psychickém teroru. Nemůže být nic horšího, než dobrá kombinace Reginy George a Chanel Oberlin. Ale i tací mají city! Je bohyní lásky a miluje, když se lidé kolem ní jednoduše milují. Miluje mezilidské vztahy a možná i to je důvod, proč se tolika lidem štve do života bez sebemenšího pozvání. Někteří jsou ochotni se přes image středoškolské roztleskávačky dostat až k té měkčí schránce. Její přístup k ostatním se odvíjí od toho, jak se zrovna vyspí. Je možné, že jí někdo prostě padne do oka a v tu chvíli prostě musí zařídit, aby dotyčná/á ještě dnes dostala rande, které v životě nezažila. Umí být sladká jako cukrová vata, ale to je možná ještě horší, než když používá lidské bytosti jako hadry. Lidské bytosti miluje a je jimi znechucena zároveň, což považuje za pravou definici lásky. A přesně kvůli tomu tolik zbožňuje společnost. Samozřejmě arogance bývá zpravidla maskou a u ní to není vyjímka. Jako každá smrtelná bytost má desítky nejistot, ale ví, že svěřovat se není dobrý nápad. Ani její nejbližší přátelé ji neznají tak, jak by měli.
Jejím největším koníčkem je móda, parfémy a cokoli spojené s molem. Jejím snem je vystupovat na plátnech kin a přehlídkových molech, což se jí už splnilo. A co naopak nesnáší? Má vyloženě averzi vůči potomkům Deméter, Athény a lovkyním Artemis. Potomci Deméter jí příjdou špinaví, ti od Athény jsou zas vyloženě směšní a lovkyně jsou zkrátka a dobře absolutně mimo. Co se strachů týče, má panickou hrůzu z koček a stárnutí.

Narodila se v Los Angeles výherci několika Oskarů, Glóbů a mnoha dalších ocenění, která urostlému třicátníkovi přinesla nechutné bohatství a luxus. Dean Montgomery měl všechno, co kdy chtěl a dítě rozhodně nikdy nepatřilo na seznam.
Vyrůstala v menším panství obklopena služebnými a vším, co si kdy jen mohla přát. Vychovávána byla zejména komorníkem. Bernard byl obyčejný muž ve středních letech s lehce prošedivělou bradkou, téměř stejně pohledný, jako jeho zaměstnavatel. Na rozdíl od toho však trávil s Amy celé dětství. Berry dívku krmil, učil ji chodit, mluvit i psát a číst zatímco pan Montgomery trávil celá odpoledne i večery ve společnosti marihuany, děvek a objektivů kamer. O dceru se zajímal až tehdy, kdy byla dost stará na to, aby ji bral do společnosti. Ani tam se ale netajil tím, že Amy je "Ten nejroztomilejší omyl, který ho kdy potkal."
Školu měla samozřejmě jednu z nejlepších. Díky komorníkovi uměla sice číst a psát už (více méně) před nástupem do školy, ale aby měl někdy tatínek volný dům, musel svou ozdobu poslat do té nejlépe působící školy, kterou mohl najít. Ve škole si vedla dobře jen kvůli úplatkům a propadnout ji nenechali jen pokud se zaplatil dvojnásobek, ale to není tolik důležité - byla jedna z nejžádanějších dětských modelek, takže známky pro ni neznamenaly nic. Během volného času doma každopádně tatínek stihl zadělat na dítě. A spolu s bratříčkem získala i maminku jako bonus! Dean si jednu ze svých štětek zkrátka musel vzít, když se netajila tím, že čeká jeho dítě. Amy mu už dost pošramotila pověst a něco podobného si už nemohl dovolit.
Mezitím si začala mezi svými vrstevníky budovat pověst, která vydržela dodnes. Pozornosti nikdy neměla tolik a teď se všechna věnovala té těhotné prostitutce. Ublížené dítě má tendence ubližovat, ona nebyla (a není) vyjímkou. Samozřejmě si po narození svého bratra, kterého pojmenovali Byron, začala vylévat mindráky i na něm.
Jak postupně dospívala, vztah mezi ní a její macechou Ingrid začínal být čím dál tím horší. Macecha ji samozřejmě viděla jen jako překážku, do které se musí zbytečně cpát peníze, které se mohou cpát do ní. Věčné rozpory čím dál tím častěji vytahovaly napovrch otázky o její pravé matce a čím dál tím méně se spokojovala s levným odbytím, které otec obvykle nabízel. Vše vyvrcholilo po jejích třináctinách - spory a dotěrné dotazy dohnaly Ingrid k jednoduché otázce; "Buď já, nebo ona!"
A tak jí komorník Berry sbalil věci a odjel s ní do Švýcarska. Nebo to tedy Dean řekl všem, co se ptali. Limuzína však zastavila před lesy. Právě tehdy se zrušila magie bohyně lásky, které slíbila Bernardovi. Ačkoli zůstal relativně pohledným, už před nikým neschoval rohy a kozí nohy. Vyděšenou dívku musel satyr přivést do tábora násilím a i tehdy jí trvalo několik dní, než přestala hledat skrytou kameru. Satyr měl zakázáno prozradit jí jméno její matky, no ta se o ní přihlásila hned za dva měsíce. Afroditu nejspíše potěšilo, kolik srdcí dokázala za tak krátkou dobu zlomit.
Její život se po příchodu vlastně tolik nezměnil - jen co to všechno vstřebala, začala zajíždět zpět do starých kolejí. Brzy kolem sebe posbírala gang růžových pudlů, co ji následovali do každého kouta. Rozhádala desítky lidí, dala dohromady tucty a už tehdy znala jména většiny srubu boha války. Její ochránce Berry byl samozřejmě za každé situace s ní, aby jí použil o tom, že se chová jako absolutní kráva. Domů stále jezdí na několik dní o prázdninách, ale jen pokud má řádnou motivaci. Díky tatínkovi byla na molu pro desítky luxusních značek a podala si ruku s jejich hlavami, které obdivuje (téměř) tak, jak sebe. Její úspěchy ale začali ležet v žaludku i tehdejší vůdkyni Afroditina srubu. Amy svou sestru považovala za příliš měkkou a absolutně nehodnou držet ruku nad čímkoli jiným, než nad velkým tlustým... no, zkrátka a dobře se Amy nelíbilo, jak citlivá její sestra dokáže být a nejen to byl problém nesčetných hádek a sporů. Ty skončili až po oslavení sedmnáctých narozenin Amy.
Afrodité požádala o záchranou výpravu pro svého milence Adonisa, který se ztratil z dosahu. Přihlásila se a vyrazila za Adonisem především proto, aby srazila z trůnu svojí měkkou sestřičku. Coby nejstarší dcera Afrodity vybraná pro výpravu ji vedla posilněná o jednu ze svých sester, Áreova syna a svého strážce Berryho. Výprava skončila úspěšně, Adonis byl navrácen milence a Amy se stala hlavou srubu. Bohužel Berry zemřel při její ochraně
V čele srubu setrvává i dodnes a její život plyne tak, jak si představovala. Prozatím jí stereotyp nikterak nedělá problém.
 

-Otec ji pojmenoval po dvou věcech, které má v životě nejraději
-V životě by nepřiznala, že je výborná v hraní Call Of Duty, natož že ji to baví a jde jí to na mistrovské úrovni
-Možná až překvapivě vyniká v lukostřelbě, ačkoli zbraně používá jen když musí
-Je talentovaná ve zpěvu i herectví
-Má alergii na kočičí srst
-Trpí určitou averzí vůči černému oblečení a piercingům
-Spolu s ní do místnosti obvykle vejde jemná vůně parfému s vůní růže
-Mnozí táborníci ji přezdívají "Žokej", jelikož není tajemstvím, že si zajezdila na většině tábora
-Pokud jste slyšeli v táboře nějakou pomluvu, dost možná je jejím zdrojem

 *PŘÍCHOD DO TÁBORA: Do tábora dorazila v červnu 2011, určena dva měsíce po příchodu.

 *BOŽSKÝ RODIČ: Afrodita


AMOKINESIS
 

 Zahrávat si s láskou se v mnohém nevyplácí. I majitelce této schopnosti se někdy její tahání za nitky vymkne kontrole a nezřídka se stává, že to, co mělo působit jako krátké milostné vzplanutí, se rychle stane šílenou závislostí hraničící se stalkerstvím a stíháním.
 
THELKTIKOSIS

 Drobná vnuknutí a názory o ničem? Přesně zde disponuje největší silou. Jakmile by se však pokoušela přesvědčit někoho o názoru na důležité téma, selhala by.


 
Scarlett Leithold

https://data.whicdn.com/images/234868255/original.gifhttps://78.media.tumblr.com/4b658b9a34f2274770e180db497040f7/tumblr_oa82gwzONe1s3ak03o3_1280.gif

Žádné komentáře:

Okomentovat