obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 24. března 2018

Chaia Kyrane

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/03/chaia-kyrane.html

Chaos. To je nejspíše to první co si pomyslíte, když se na Chaiu podíváte. Zvláště díky jejím dlouhým vlasům, které mají většinou při každém setkání úplně jinou a ne zrovna úplně normální barvu. Nejraději má ve svých vlasech duhovou, protože je to správně bláznivé a téměř nikdo to nemá. Její výška sahá k nějakým 176 centimetrům a najraději nosí tílka či trika bez rukávů, jak jinak než zaflákané od barvy. Najdete ji však klidně i v bundě s nějakou šílenou barvou. Její odhalené ruce a z části i kalhoty, záleží kde je zrovna místo, bývají pomalovány různými malůvkami a symboly, které má místo tetování. Nedokázala by totiž zůstat pouze u jednoho. Její oči mají čirou modrou barvu, jsou doprovázené naprostou nevinnou provinilostí, za kterou se skrývá nějaká ta lumpárna a na tváři má neustále zářivý až laškovný úsměv. Vytváří vlastně jakýsi dojem umělecky nadaného blázna, kterému není nic svaté. Vlasy má občas spletené do různých copánků, tenkých i tlustých ale dbá na to aby mezi nimi měla vlasy rozpuštěné, nespoutané. Nosí nalakované nehty buďto jednobarevně nebo zkrátka různobarevně, ačkoliv se to nemusí vůbec hodit k jejímu oděvu. Na rukou často nosí až nespočitatelné množství náramků různých tvarů, barev, velikostí i materiálů.

Je to zkrátka rebelka, která má ráda cokoliv co jakkoliv zavání zábavou a smíchem. Je často veselá a jen málokdy ji uvidíte se zachmuřenou a vážnou tváří. Miluje jakoukoliv barvu, protože si nedokáže vybrat pouze jedinou která by ji vystihovala. Naprosto miluje svobodu a nemá ráda když ji někdo nějak omezuje, zvláště pokud je ta osoba mladší než ona. Často se díky své rozjívené povaze dostává na tzv. kobereček odkud si odnáší různá kázání, která s oblibou porušuje, jelikož je zastánce názoru: Pravidla jsou od toho aby se porušovala. Nejčastěji ji uvidíte mezi ostatními polobohy, s její sestrou a rozhodně na všech večírcích i kdyby nebyla zvaná. Sem tam si zapálí nějakou tu cigaretu, když má chuť ale určitě nekouří jak fabrika. Také se pod j9ejí postelí najde i nějaký ten alkohol, avšak svůj alkoholismus se snaží poněkud mírnit po té co měla pár kocovin. Její asi největší zbraní je právě až šílený úsměv za kterým se skrývá kopa legrace a různých plánů a pak její barvy a štětce. Miluje malbu a kresbu jelikož se v ní dá vyjádřit její pravé já a pocity které zrovna cítí a nemusí kvůli tomu nikomu rozbít okno jako nějaký separatista. Není se tedy čemu divit, když je její postel i zeď celá od barev. Dokonce i její různobarevné vlasy jsou jejím dílem, tedy ano sama si barví vlasy. Také je však občas nabarví své mladší nevlastní sestře, kterou se jala chránit sotva ji poznala. Je velmi přátelská a svých přátel se umí zastat když potřebují. Nevyhýbá se drzosti, vlastně ji umí i přiznat nahlas a nelituje toho, snaží se naplno žít svůj život a dělat věci co ji baví i za cenu toho že bude drzá a trestaná. Věří, že každá duše by měla být volná a svobodně se projevit, pokud druhým nějak výrazně neuškodí. Není tedy divu, že si zamilovala písničky, které nějakým způsobem vyjadřují svobodu, rebélii a anarchii. Slova, které má velmi ráda. Naopak právě zbraně moc ráda nemá, ale když už nějakou musí do ruky vzít, tak nejraději bere luk, na který má nadání a nebo sáhne po kopí, které mnohdy využívá jako bojovou hůl. Také je schopná po nepřátelích házet balonky naplněné barvou a smát se u toho na celé kolo. Není moc vášnivá čtenářka jako její sestra, vlastně ji to nudí ale sem tam si přečte něco o umění, alkoholu nebo rebélii.

Svou matku nikdy moc nepoznala, jelikož po tom co ji Chaiin otec opustil, propadla alkoholu a později i drogám a tak jí byla v necelém roce a půl odebrána a dána do dětského domova k adopci, kde si ji následně adoptoval jeden milý pár - Lily a Johnatan Arlissovi, kteří nemohli mít vlastní děti. O pár let později si adoptovali i jejich druhou dceru - Aisu - a tedy i její nevlastní sestru, právě za tím účelem aby Chaia nevyrůstala sama. A nebylo to to jediné co příchod Aisy v jejím životě změnil. Ačkoliv vždycky byla živější a pro každou pitomost, na cestu rebelky ji přivedla jedna Aisina kniha, kterou zrovna četla, horko těžko si těch pár článků přečetla a po té se úplně pro myšlenku anarchie a rebélie nadchnula. A zhruba někdy v té době začala chodit i do kroužku výtvarného umění, kde kreslila i malovala prakticky všemi technikami, které se jí nabídly. Tyhle techniky, zejména malbu a kreslení dovedla až na své oblečení, kůži a vlasy které si od té doby začala sama upravovat k obrazu svému a bylo jí jedno co si o jejích zelených či fialových vlasech myslí ostatní. Ve škole jí to šlo o cosi hůř než její sestře ale to jí nikdy nevadilo. Měla svou vcelku nesmělou sestru ráda a tak byla šťastná, když aspoň v něčem více vynikla. Párkrát ji chytli při podvádění nebo falšování výsledků a dostala za to vyhubováno, nikdy si z toho ale ponaučení nevzala. Nebyl to smysl jejího života. Zhruba v 15ti letech poprvé okusila jak chutná cigareta a od té doby si sem tam jednu na chuť dá. Jelikož k tomu má její sestra odpor, snaží se, aby ji u toho neviděla. V 16ti, kdy se dostala do tábora polokrevných díky podivnému incidentu od nestvůr, schovaných v jejich škole za jejich spolužáky snad jen díky náhodě či štěstí, ji začalo zajímat jaká byla její skutečná máma, ale když se ji pokusila najít, zjistila, že se před několika lety předávkovala. Zjistila však, že se jmenovala Evie Kyrane. Svěřila se s touto bolestí pouze Aise, která také byla sirotkem, jelikož věděla, že ji pochopí. I přes toto smutné zjištění se však vrátila ke svému normálnímu životu, jelikož nemá smysl se trápit někým, koho vlastně ani neznala. Zhruba někdy kolem 17ti let začala pít, nejdříve jen na košt ale nyní už si klidně dá pár sklinek. Po tom co ale dostala několik prvních kocovin, se snaží s pitím trochu brzdit. Nyní v táboře moc nepobývá, jelikož se snaží dodělat školu. Ale sem tam se zastaví aby se viděla se sestrou nebo uspořádala nějaký super večírek.

* miluje slova anarchie a chaos
* je bisexuálka
* oblíbeným pitím je pastis
* nemá ráda hovězí maso
* jejím oblíbeným zvířetem je papoušek ara
* ráda svazuje tkaničky od bot
* když je nervózní naskáčou jí na krku rudé fleky


*PŘÍCHOD DO TÁBORA: Do tábora dorazila v říjnu roku 2015, rodičem byla vyžádána.
*BOŽSKÝ RODIČ: Apollón

BIOKINESIS

Nic k čemu by u této polokrevné byla potřeba schopnost, přesto lze schopnost využít na měnění, či zkrášlení menších částí těla. Pořád však ne v takovém měřítku, aby měnila zaběhlé tvary a linie.


*Štětec, který kreslí po jakémkoliv povrchu, kteroukoliv barvou si zrovna zamane. Když to vezmeme kolem a kolem, tak to vlastně není ani zbraň, tudíž naprosto zbytečné, pokud někomu nebude chtít vypíchnout oko nebo nakreslit knír.

Polobůh nemá žádná ocenění.

Chloe Norgaard
http://images.vogue.it/imgs/galleries/vogue-stars/new-faces/019331/chloe3-33741_0x440.jpghttps://i.pinimg.com/originals/69/1b/2b/691b2b620a731a2c6ad204f5794d7b30.jpg
http://assets.rebelcircus.com/blog/wp-content/uploads/2014/10/Chloe-Norgaard3.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat