obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 17. února 2018

Summer Maredith Thompson

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/summer-maredith-thompson.html

Co uvidíte při pohledu na Summy? Krásnou mladou dívku průměrné výšky s malinko zaoblenými rysy. Byť si ani v nejměnším nemůže stěžovat, že je tlustá, není to žadná anorektička a i když se to možná nezdá, má dokonce i svaly. A na pohled je velmi pěkná - snad i roztomilá. Dlouhé hnědé vlasy jí dosahují až po pas a když je zrovna nemá v nějakém složitém účesu, který si z nudy udělala, jsou většinou rovné, ale nejednou se jí stalo, že se probudila kudrnatá jako ovce, když šla spát s mokrou hlavou a v létě jí blonďatí konečky. Co se týče tváře, tak jí bylo dáno do vínku dost krásy. Jistě, záleží na vkusu, ale je hezká. Na první pohled člověka přilákají zelené oči, které jsou ve správném úhlu světla modré, nebo plné růžové rty, jež někdy zvíraňuje sitě červenou rtěnkou. Dále je tu malý nosánek, upravení obočí a bezchybná světlá pleť.

Nikdy ji neuvidíte s nějakými přehnanými doplňky a šperky. Taky nějaké značkové oblečení je pro ni tabu. Nosí obečení, co ji nijak neomezuje a cítí se v něm dobře. Ale, když už je vážně nějaká událost všech událostí, přemluví se i k tomu, aby se nasoukala do šatů, které jí samosebou sluší, o tom žádná, ale jsou nepraktické.
 
 Od malinka byla živá a přátelská osůbka. Má ráda společnost a nedělá jí problémy komunikovat s lidmi. Vlastně je zastáncem názoru, že by nikdo neměl být sám, takže, když vidí někoho o samotě sedět někde v rohu jde si s ním povídat. Není fér, aby někdo byl oblíbený a na ostatní se kašlalo. Ale samozřejmě po zemi chodí i lidi, kteří ji neskutečně vytáčí a ona není zrovna typ, co by potlačoval své emoce, takže vždycky všem všechno řekne na plnou pusu a když to nestačí, tak se klidně i porve nebo dá usměrňovací facku, ale moc nepřehání. Vždycky se snaží věci řešit nenásilnou cestou, protože nerada ubližuje živým tvorům. Ať už lidem, zvířatům nebo rostlinám. 

Dalo by se říct, že se snaží být pořád nápomocná a nikdy nenechá nikoho ve štychu. Ale, když chce trénovat, je pravdou, že vás buď přibere na tréninka nebo vás odpálkuje s tím, že nemá čas a staví se později. Přeci jen chce dělat dobré jméno svojí matce a to nejde sezením na gauči, lenošením a jinými blbostmi. Takže u tréninků si pořádně rozmyslete, jestli od ní vážně něco potřebujete. Nebude na vás zlá, ale sama ze sebe chce dostat to nelepší, takže to dostane i z vás, když si to umane. Vlastně je hrozný paličák, taktéž od mala. Co si pamatuje byla paličatá, jak mezek a nikdy se jí nestalo, že by se nechala jen tak zadupat ostatními a neprosadila si svou. 

Není žádný tichý element a ráda se baví. Má i dost přátel u dětí Dionysa, takže ani o vínko nemá nouzi, když je vážně nálada. Ale nic nepřehání. Zábava je zábavná, ale všechno má své meze. Nikdy by se neopila natolik, aby nemohla případně pomoct nějakému pitomcovi, co by se otrávil alkoholem. Má to tak, že se v ní vůči každému probouzí ochranářský pud, když je potřeba. Často staví vlastní blaho a zdraví stranou, aby pomohla druhým a někdy by se nejradši rozkrájela pro ostatní. Každý, kdo má svoje místo v jejím srdíčku, je i na seznamu lidí, na které si dala za úkol dohlížet.

Někdy je až moc hodná a taky příliš empatická, dokáže se vcítit skoro do všech a vlastně i do věcí. Ale už si nevšimne, že toho občas proti ní někdo využívá. 

Když má chvilku volna a zrovna nemá ani chuť se bavit, moc ráda se toulá po okolí tábora. Jako malá chodila často do botanických zahrad a zbožňuje zeleň a květiny. I když v táboře nemají vzácné kousky, vždycky se ráda natáhne na louce mezi kvítí a užívá si krásné vůně, kterou má. Není nijak zvlášť náročná, co se týká míst k lenošení, když už zrovna lenoší, ale louku s květinami má nejraději.

Co si pamatuje, žila s tátou a jeho přítelkyní v malém domku na předměstí v New Jersey. Nikdy si nemohla na nic stěžovat, sice neměli peníze, aby měla všechno, na co ukázala, ale měla vše, co potřebovala. Milujícího tátu, hodnou nevlastní mámu a vypasenou zlatou rybičku. Co více si dítě může přát? Od mala zbožňovalazbožňoval zvířátka a přírodu. Takže většinu svého času chtěla chodit do zoo nebo botanické zahrady a v tom jí táta vyhovoval, protože chtěl, aby byla jeho holčička šťastná. 

Když potom nastoupila do školy, začalo to být ale horší. Moc jí to tam nešlo a nechtěla ani chodit domů, když dostala nějakou špatnou známku. Prostě to byla hrozná tragédie a nechtěla tím trápit tatínka, takže se chodila radši procházet s kamarády než, aby šla domů. Několikrát tím své rodiče pořádně vyděsila, takže si pro ni pak jezdili. Její táta byl hrozně paranoidní a nechtěl, aby se moc toulala.

Když jí ale bylo třináct, tak ji den po oslavě narozenin odvezl do tábora. Sbalil jí oblečení, boty, deku... dokonce jí dal sebou i akvárko s panem Goldym. Celkem se bála, ale nakonec to tam bylo fajn. Poznala nové lidi, zjistila, co je vlastně zač a trénovala. Tréninky ji bavili, i když instruktoři byli občas drsní. 

Zlepšovala se, účastnila se bojů o vlajku a dělala všechno, aby se k ní přihlásila její matka. Chtěla, aby z ní měla radost a byla na ni hrdá. Stejně, jak to měla s tátou. Proto byla štěstím bez sebe, když jí její matka ani ne dva roky po příchodu do tábora její máma uznala za svoji. Zrovna při boji o vlajku, když se jí šťastnou shodou okolností povedlo získat pro svoje družstvo vítězství a navíc se nad ní objevil znak její matky.

Potom se otevřela další kapitola. Nastěhoval se do srubu její matky a trénovala ještě víc, aby ji nezklamala a mohla chodit na výpravy. Čas od času jezdila i domů a celá nadšená vyprávěla, co všechno zažila a už se těšila, až zase bude v táboře. I když jí na výpravách nejednou něco chtělo sežrat a odnesla si několik jizev, prostě ji to baví a chce v táboře zůstat. Jednou možná být i instruktorkou. Kdo ví, jak skončí její příběh.
 
I když se v podstatě věci jmenuje Léto, má radši zimu.
Miluje pizzu. 
Její oblíbená barva je zelená, ale i tak zbožňuje květiny červené barvy.
V táboře má svoji akvarijní rybičku, pana Goldyho.
Na předloktí pravé ruky má vytetované poupě růže - černobíle.
Když jí hrábne, chová se a blbne jako pětiletý capart.
Moc neovládá střelbu z luku ani jiné typy boje na dálku. 
Umí vykrkat abecedu, ale moc se tím nechlubí. 
Ze všech zvířat má nejraději koně, na kterých ráda jezdí, a vypasené zlaté rybičky.

- Příchod do tábora: Srpen 2011.
- Zařazena v březnu 2013.

- Božský rodič: Deméter


GEOKINESIS


Nejefektivnější využití této schopnosti spočívá v tvoření nejrůznějších zemských trhlin, ale samozřejmě nepříliš velkých tak, aby ohrozily okolí. Stejně tak lze s půdou vytvořit zemětřesení, ne však moc silné.

CHLOROKINESIS
 

Majitelka této schopnosti dokáže vypěstovat ošklivé brambory, tuřín a pár dalších kousků nevábně vyhlížející zeleniny. Květiny tak akorát přivede k pláči, jak jí pod rukama vyrůstají napůl oškubané.

*Typický meč ale odlehčený, aby s ním mohla snadněji manipulovat. Jeho jílec zdobí růže. - dárek od matky potom, co se k ní přihlásila.
 

Lektvar přinášející nic než-li štěstí. V jeho ingrediencích se prý nachází i několik kapek ichoru od Niké, bohyně vítězství. Každou hádku vyhrajete stejně jako každý zápas. Pouze na jedno použití (jednu hru).
https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/quest-temple-of-domnation.html

Jovana Rikalo Anjela
 
https://i.pinimg.com/736x/02/01/43/0201435d2deec5b6a43d935d75e932f6.jpghttps://i.pinimg.com/736x/a0/8a/41/a08a419a0ff24b48b81837857caeccba--wattpad.jpghttps://i.pinimg.com/736x/70/e5/58/70e558e95b2af81f7dbf44f7f1213601--beautiful-girls-face-beautiful-women.jpghttps://99px.ru/sstorage/53/2017/05/tmb_199543_5282.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat